Торгові мережі
Свіжа
Традиційний

Есмі

Середньоранній високоврожайний столовий сорт з гарною червоною шкіркою та високим рівнем посухостійкості.
  • Привабливий завнішній вигляд
  • Великі бульби
  • Множинна стійкість до вірусів
Marketsegments
Торгові мережі
Свіжа
Традиційний
Websitefoto's HR Esmee GRB CL©Agrico21
Websitefoto's HR Esmee SNG CL©Agrico21
Agrico Aardappelveld

Характеристика рослин та бульб

  • Група стиглості:
    середньоранній / 6,5
  • Колір паростків:
    червоно-фіолетовий / RV
  • Колір квітки:
    світло-бузковий / LP
  • Кількість ягід:
    дуже висока / 4
  • Початковий розвиток листя:
    досить швидкий / 7
  • Остаточний розвиток листової маси:
    доволі хороший / 7,5
  • Щільність листя:
    досить щільна / 7
  • Можливість вибору листя:
    досить легка / 7
  • Колір шкірки:
    червоний / R
  • Колір м'якуша:
    жовтий / 7
  • Формування шкірки:
    відмінне / 8
  • Форма бульби:
    овально-видовжена / OL
  • Рівномірність форми бульб:
    досить рівномірна / 6,5
  • Бульбоутворення:
    середнє / 6
  • Розмір бульби:
    великий / 8
  • Рівномірність розміру:
    рівномірна / 7
  • Період спокою:
    середній / 6

Чутливість і якість

  • Вторинний ріст:
    досить чутливий / 6,5
  • Чорна пляма (внутрішній синець):
    від малочутливого до нечутливого / 8
  • Тріщини росту:
    досить чутливий / 6
  • Механічні пошкодження при збиранні:
    досить чутливий / 6,5
  • Метрибузин - досходове застосування:
    дуже чутливий / 4
  • Метрибузин - післясходовий:
    малочутливий / 7
  • Бентазон:
    малочутливий / 7
  • Етилен:
    від 5% менше до 5% більше бульб / 5
  • Питома вага:
    326
  • Вміст сухої речовини:
    18%
  • Кулінарний тип:
    слаборозваристий, тип AВ / AB
  • Зміна кольору після приготування:
    чутливий / 5,5
  • Знебарвлення сирого матеріалу:
    досить чутливий / 6
  • Придатність для смаження:
    середній / 6
  • Придатність для переробки на чіпсів:
    непридатний / 4
  • TGA-рівень:
    8,2

Резистентність

  • Вірус - Yn:
    від трохи до зовсім не вразливий / 8
  • Вірус - Yntn (бульба):
    трохи вразливий / 7
  • Віруси Моп-топ і Тютюнової мозаїки:
    дуже вразливий / 4
  • Фітофтороз листя:
    дуже вразливий / 4,5
  • Фітофтороз бульби:
    трохи вразливий / 7
  • Фузаріоз:
    трохи вразливий / 7
  • Парша звичайна:
    трохи вразливий / 6
  • Порошиста парша:
    трохи вразливий / 6,5
  • Вірус - X:
    від трохи до зовсім не вразливий / 8
  • Чорна пляма:
    вразливий / 5,5
  • Ервінія (чорна ніжка):
    трохи вразливий / 7
  • Рак картоплі F1:
    стійкий / 10

Менеджер з продажу Агріко Україна

Бажаєте отримати більше інформації про Агріко Україна та нашу продукцію? Або ви маєте інші питання стосовно нашого бізнесу та /або діяльності?

Без зволікань звертайтеся до нас з вашими питаннями!

Сергій Бородавко

менеджер з продажу Агріко Україна
DSC2097

Бажаєте дізнатися більше про Есмі?