
Щодо участі в зимовій "Картопляній майстерні"
26 лютого 2025 р. Сингента Україна за участю Агріко Україна проведено вже традиційну зимову “Картопляну майстерню". Захід зібрав виробників та споживачів картоплі.
Захід відкрив представник-експерт Агріко Україна бізнес-кейсом вирощування товарної картоплі, на прикладі господарства Київської області. Інформація містила розрахунки, фактичні дані та рекомендації, що враховують нетиповий минулий рік.
Компанія Сингента ознайомила з корисною інформацією щодо безпечності урожаю картоплі, проблем резистентності колорадського жука та здоров’я ґрунту. Також компанія представила новинку своїх продуктів: новітнього руйнівника резистентності з потужним і тривалим захистом.
Агріко Україна отримала відгуки про свої сорти картоплі від представників торгових мереж і ресторанів, де кожного дня готуються смачні страви з нашої картоплі.
Випускник і представник італійської кулінарної школи IFSE (Italian Food Style Education) в Україні – Алекс Якутов, під час заходу відзначив, що із сортів Агріко для варіння виходить ідеальне та смачне пюре, як у Франції.